Inloggen
Toen Bert het hek bij de schotse hooglanders opende was hij verkocht. Wat een mooie dieren  en wat een prachtig natuurgebied. Hier moest hij meer van weten en kwam uiteindelijk bij ons terrecht, de Woeste Grond. "Nooit gerealiseerd waar het vlees, wat ik at nu werkelijk vandaan kwam" zei Bert. Er ging een wereld voor hem open en een rondje in het natuurgebied opende zijn ogen. "Ik wil weten wat ik eet" zei bert in het gesprek in de slagerij. "dat kan zei Léon en loop maar even mee de slagerij in. Na wat uitleg over de verschillende delen van de koe koos Bert voor de riblappen. Mooi dooraderd en heerlijk voor een stoofschotel! Sinds Bert het hek bij de schotse hooglanders opende en onze slagerij bezocht wil hij niets anders meer eten dan Schotse hooglanders van de Woeste Grond.

Reacties

Met de Woeste Grond de herfst in!
De herfst, het getijde van de stoofschotels, stampotten en het knapperende haardvuur.

De Woeste Grond brengt natuurvlees thuis bij jou op je keukentafel.


Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten recepten en nieuwtjes!