Inloggen

BIOLOGISCH IJS

biologisch ijs boerderij ijsDe boerderij - biologisch, opengesteld en natuurlijk
Sonneclaer-ijs wordt gemaakt op onze boerderij, Hoeve Sonneclaer. Op Hoeve Sonneclaer houden wij met onze familie biologische koeien met aandacht voor dierwelzijn, natuur en educatie. We streven naar een landbouw die zoveel mogelijk op gaat in de natuur er omheen en in biodiversiteit bijdraagt. Daarnaast is ons bedrijf het hele jaar geopend voor bezoekers om zo iedereen in contact te brengen met de natuur, onze dieren en natuurlijke manier van boeren.


De ijsbereiding - ambachtelijk, puur en perfectie Sonneclaer-ijs wordt gemaakt op hetzelfde erf en maakt voor het roomijs gebruik van de volle, rauwe melk van onze biologische koeien. De room die we gebruiken komt ook van onze eigen koeien. Het gebruik van verse room en melk in plaats van boter, water en melkpoeder resulteert in een authentieke volle en ronde smaak zonder vetgevoel. Het sorbetijs is op waterbasis en daarom lactose vrij. We gebruiken zoveel mogelijk vers fruit. Dit proef je in de smaak en structuur van het sorbetijs.
Mijn vader, Barend is al 18 jaar het hoofd van de ijskeuken. Zijn ervaring, kennis, en vooral passie voor lekker ijs, zorgen samen met de hoogwaardige ingrediënten voor een ijsbeleving die tot de top van het segment behoort.

Hartelijke groet,

Gerard Mul
€5,95

Biologisch roomijs Boerenjongens. In de ambachtelijke ijsmakerij van Sonneclaer wordt ook biologisch ijs bereid. Grondstof van het ijs is de biologische melk van eigen koeien aangevuld met andere biologische smaak- en grondstoffen.

Bekker a 500 ...

Artikelgegevens

€5,95

Biologisch roomijs Yoghurt naturel. In de ambachtelijke ijsmakerij van Sonneclaer wordt ook biologisch ijs bereid. Grondstof van het ijs is de biologische melk van eigen koeien aangevuld met andere biologische smaak- en grondstoffen.

Bekker a ...

Artikelgegevens

€5,95

Biologisch sorbetijs Aardbei. In de ambachtelijke ijsmakerij van Sonneclaer wordt ook biologisch ijs bereid. Sorbetijs is vrij van lactose.

Bekker a 500 ml, €11,90 per 1 liter

Artikelgegevens

€5,95

Biologisch sorbetijs Bosbes. In de ambachtelijke ijsmakerij van Sonneclaer wordt ook biologisch ijs bereid. Sorbetijs is vrij van lactose.

Bekker a 500 ml, €11,90 per 1 liter

Artikelgegevens

€5,95

Biologisch sorbetijs Braam. In de ambachtelijke ijsmakerij van Sonneclaer wordt ook biologisch ijs bereid. Sorbetijs is vrij van lactose.

Bekker a 500 ml, €11,90 per 1 liter

Artikelgegevens

€5,95

Biologisch sorbetijs Framboos. In de ambachtelijke ijsmakerij van Sonneclaer wordt ook biologisch ijs bereid. Sorbetijs is vrij van lactose.

Bekker a 500 ml, €11,90 per 1 liter

Artikelgegevens

€5,95

Biologisch sorbetijs Vlierbes. In de ambachtelijke ijsmakerij van Sonneclaer wordt ook biologisch ijs bereid. Sorbetijs is vrij van lactose.

Bekker a 500 ml, €11,90 per 1 liter

Artikelgegevens


Reacties