Inloggen

Zoeken

OSSENSTAART 500 GRAM

BOTTEN & ORGANEN

De ossenstaart heeft een specifieke smaak en er kan een krachtige soep gemaakt worden. Wat minder bekend is: je kan er ontzettend lekkere stoofpot van kan maken.




Verpakt per ± 500 gram


€12,95 per kg

€6,48
Preloader

Ingrediënten:

100% Rundvlees.

 

Bereidingswijze:

Basisrecept voor soep:

  • Haal de ossenstaart uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • In grote pan stukken ossenstaart rondom in de olie bruin bakken.
  • Tomatenpuree toevoegen en 2 minuten meebakken.
  • 2 liter water erbij schenken en aan de kook brengen.
  • Regelmatig afschuimen.
  • Ui, bleekselderij, wortel en kruiden toevoegen.
  • 3,5 uur op zacht vuur laten koken.
  • Soep door een passeerdoek zeven.
  • Het vlees van de botten halen.
  • Op smaak brengen met wat zout en peper.
  • Voeg Madeira toe.
  • Vlees terug in soep doen.

Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!