Inloggen

Zoeken

HART RUNDER

BOTTEN & ORGANEN

In Nederland wordt een runderhart meestal gebruikt als hondenvoer, maar als het op juiste wijze klaargemaakt wordt is runderhart verrassend mals en heerlijk. Het is heel mager vlees.


Verpakt per ± 500 gram


(€ 6,95 per kg)

€3,48
Preloader

Ingrediënten:

100% Rundvlees.

 

Basisrecept voor runderhart:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat het vlees uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Dompel het hart onder in bloem en kruid met zout en peper.
  • Verhit de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de hartblokjes toe en bak ze gedurende 30 à 45 seconden.
  • Voeg 5 dl water en een bouillonblokje toe en breng dit aan de kook.
  • Zet het vuur laag, dek af en sudderen gedurende 1 uur.

Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!