Inloggen

RUNDERLEVER 300 gram

BOTTEN & ORGANEN

Als je runderlever is dikke plakken niet keihard bakt, maar gewoon precies gaar, dan is runderlever echt heerlijk. En het is tevens een natuurlijke bron van vitamines.




Verpakt per ± 300 gram


€6,95 per kg

€2,09
Preloader

Ingrediënten:

100% Rundvlees.

 

Basisrecept voor runderlever:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat het vlees uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Snijd de lever in dikke plakken.
  • Kruid dit met peper en zout
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de lever in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 10-15 minuten rondom op middelhoog vuur.
  • Als de lever stevig aanvoelt is het gaar.

Reacties

Met de Woeste Grond de herfst in!
De herfst, het getijde van de stoofschotels, stampotten en het knapperende haardvuur.

De Woeste Grond brengt natuurvlees thuis bij jou op je keukentafel.


Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten recepten en nieuwtjes!