Inloggen

RUNDERLEVER

BOTTEN & ORGANEN

Als je runderlever is dikke plakken niet keihard bakt, maar gewoon precies gaar, dan is runderlever echt heerlijk. En het is tevens een natuurlijke bron van vitamines.




Verpakt per ± 300 gram


€6,95 per kg

€2,09
Preloader

Ingrediënten:

100% Rundvlees.

 

Basisrecept voor runderlever:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat het vlees uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Snijd de lever in dikke plakken.
  • Kruid dit met peper en zout
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de lever in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 10-15 minuten rondom op middelhoog vuur.
  • Als de lever stevig aanvoelt is het gaar.

Reacties

Help de Woeste Grond uit de brand!
Help ons uit de brand en steun ons door vlees te blijven bestellen. Uitlevering volgt na 1 november.
Onze slagerij is helaas verwoest door brand, maar wij willen eind oktober weer operationeel zijn!!

Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!