Inloggen

Zoeken

RUNDERLEVER

BOTTEN & ORGANEN

Als je runderlever is dikke plakken niet keihard bakt, maar gewoon precies gaar, dan is runderlever echt heerlijk. En het is tevens een natuurlijke bron van vitamines.




Verpakt per ± 300 gram


€6,95 per kg

€2,09
Preloader

Ingrediënten:

100% Rundvlees.

 

Basisrecept voor runderlever:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat het vlees uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Snijd de lever in dikke plakken.
  • Kruid dit met peper en zout
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de lever in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 10-15 minuten rondom op middelhoog vuur.
  • Als de lever stevig aanvoelt is het gaar.

Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!