Nu veel mensen milieubewuster worden, stijgt de vraag naar biologisch en natuurlijk geproduceerd vlees. Duurzaamheid heeft hierbij de focus. Bij de Woeste Grond vinden we dat natuurlijk geweldig. Wij vinden dat iedereen gemakkelijk online vlees moet kunnen bestellen. Maar wat is duurzaam geproduceerd vlees nu eigenlijk?
Dat is eigenlijk heel simpel: Vlees zonder gedonder! Bij ons krijg je vlees zonder antibiotica, omdat onze dieren dit niet nodig hebben. Zij grazen vrij in de natuurgebieden en groeien in hun natuurlijke omgeving. Ook zijn onze dieren 365 dagen per jaar buiten, net als in het wild. Dit resulteert onder andere in een natuurlijke vet-vlees verhouding en een krachtige en kruidige smaak van het natuurvlees.
Wij staan persoonlijk garant voor de dieren en ons vlees. Zo waarborgen wij een goede kwaliteit en staan wij voor een duidelijke herkomstgarantie. Duurzaam is een woord dat wij vaak gebruiken en een rode draad vormt in ons bedrijf. Meer weten over vlees bestellen online? Neem dan contact op met onze slagerij in Musselkanaal.
Draag je steentje bij aan de diervriendelijke, duurzame productie van vlees, de Nederlandse natuur en de maatschappij! Bestel Biologisch Natuurvlees van de Woeste Grond

Reacties