Inloggen

Zoeken

GOURMETVLEES: VARKENSSCHNITZELTJES

GOURMETVLEES

Vlees voor de gourmet. Een heerlijk dun mals lapje varkensvlees. Kan op 2 manieren bereid worden: gepaneerd of ongepaneerd.






Verpakt per 4 ± 160 gram


(€18,90 per kg)

€3,00
Preloader

Ingrediënten: 

100% varkensvlees.

  

Basisrecept voor varkensschnitzel:

  • Haal de varkensschnitzel uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de varkensschnitzel uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Wrijf de schnitzels in met zout en peper naar smaak. Of voeg extra smaken toe.
  • Zet drie diepe borden klaar: één met een paar eetlepels bloem, één met een losgeklopt ei en één met een laagje paneermeel.
  • Haal de schnitzels eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel. Druk het paneermeel goed aan.
  • Smelt de boter en bak de schnitzels op halfhoog vuur.
  • Niet te lang, 2 à 3 minuten per kant is voldoende.
  • Serveer met een schijfje citroen.

 

Tip:

Met de Mediterrane kruiden of Noord Afrikaanse kruiden van Woest kruidenmix worden de schnitzel nog lekkerder. Deze kruiden zijn te koop in onze webwinkel onder het kopje kruiden.

 


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!