Inloggen

GOURMETVLEES: VARKENSSCHNITZELTJES

GOURMETVLEES

Vlees voor de gourmet. Een heerlijk dun mals lapje varkensvlees. Kan op 2 manieren bereid worden: gepaneerd of ongepaneerd.






Verpakt per 4 ± 160 gram


(€18,90 per kg)

€3,00
Preloader

Ingrediënten: 

100% varkensvlees.

  

Basisrecept voor varkensschnitzel:

  • Haal de varkensschnitzel uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de varkensschnitzel uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Wrijf de schnitzels in met zout en peper naar smaak. Of voeg extra smaken toe.
  • Zet drie diepe borden klaar: één met een paar eetlepels bloem, één met een losgeklopt ei en één met een laagje paneermeel.
  • Haal de schnitzels eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel. Druk het paneermeel goed aan.
  • Smelt de boter en bak de schnitzels op halfhoog vuur.
  • Niet te lang, 2 à 3 minuten per kant is voldoende.
  • Serveer met een schijfje citroen.

 

Tip:

Met de Mediterrane kruiden of Noord Afrikaanse kruiden van Woest kruidenmix worden de schnitzel nog lekkerder. Deze kruiden zijn te koop in onze webwinkel onder het kopje kruiden.

 


Reacties