0 artikel
Totaalbedrag : €0,00
Winkelmandje is leeg!
bijwerken
afrekenen
 

 
 
 
 
 
 

RUND

VARKEN

SCHAAP

KIP

WOESTE VIS

DIVERSEN

 
 
 
    Als de zon schijnt, kun je er misschien een glimp van opvangen: de rode gloed over de zwarte haren van de Black Angus.

Dit rechthoekige rund wordt door boeren geroemd om zijn rustige karakter en de smaak van het vlees. Het is namelijk van hoge kwaliteit en heerlijk mals. Door het vlees lopen dunne lijntjes vet. Dat vet houdt de smaak vast.

Een genot om naar te kijken in het land en op het bord.
 
 
 

BLACK ANGUS

€8,98

Magere runderlappen is suddervlees dat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen. Lekker langzaam stoven in de pan of slowcooker.


Verpakt per ± 500 gram

(€17,95 per kg)

Lees meer...
€9,25

Riblappen is suddervlees met een mooie marmering, hierdoor worden ze heerlijk smeuïg en zijn het snelst te bereiden van alle soorten suddervlees.


Verpakt per ± 500 gram

(€18,50 per kg)

Lees meer...
€8,99

Stooflap is de doorregen versie van de riblap. Het aanwezige vet geeft de extra smaak. Geschikt voor hachee, goulash en de gerechten die langer moeten stoven.


Verpakt per ± 500 gram

(€ 18,00 per kg)

Lees meer...
 
€49,90

Tomahawk steak is de rib-eye met het bot er nog aan. De tomahawk steak ziet niet alleen erg woest en stoer uit, maar smaak ook heerlijk.

Verpakt per 1

± 2000 gram

(€24,95 per kilo)

Lees meer...
€11,23

Een entrecote is herkenbaar aan het randje vet aan de zijkant. Dit stukje vet geeft de entrecote een lekkere smaak. Entrecote is ook heerlijk op de grill!


entrecotes per 2 stuks verpakt, ± 450gram

(24,95 per kg)

Lees meer...
€8,36

De kogelbiefstuk is een variant van biefstuk en komt uit het zachtste gedeelte - de kogel - van de bovenbil.

De kogelbiefstuk is een heerlijk mals en sappig stukje vlees!


Verpakt per 2 ± 270 gram

(30,95 per kg)

Lees meer...
 
€12,48

De ribeye is een variant van biefstuk en is één van de populairste biefstuksoorten. Ribeye heeft een duidelijke vetstructuur. Vet zorgt voor een diepere smaak.


Per stuk verpakt, ± 2 stuk ± 500 gram

€24,95 per kg

Lees meer...
€14,55

Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. Dit stukje biefstuk komt van een spier die de vorm heeft van een uitgestrekte haas.


Verpakt per 2 ± 280 gram

(€51,95 per kg)

Lees meer...
€10,48

De bereiding van rosbief is minimaal. Alleen de buitenzijde van de rosbief moet gebraden worden; het stuk vlees wordt rosé gegeten.



Verpakt per ± 500 gram

(20,95 per kg)

Lees meer...
 
€12,98

De naam van de sukadelap is ontleend aan het peesje dat over het midden loopt. Als het vlees gegaard wordt ziet het eruit als gekonfijt fruit: sukade.


Verpakt per ± 500 gram

(€25,95 per kg)

Lees meer...
€9,25

Klapstuk wordt meestal gegeten met hutspot. Klapstuk, of runderborst, is rundvlees dat gesneden wordt van de rib.


Verpakt per ± 500 gram

€18,50 per kg

Lees meer...
 
 
 
 

Copyright (c) 2017 by De Woeste Grond     |    Gerealiseerd door: Intellisoft