0 artikel
Totaalbedrag : €0,00
Winkelmandje is leeg!
bijwerken
afrekenen
 

 
 
 
 
 
 

RUND

VARKEN

SCHAAP

KIP

WOESTE VIS

DIVERSEN

 
 
    De Schotse Hooglander is een contrast op zich: stoer door zijn brede bouw, maar aandoenlijk door het haar dat als een gordijn voor zijn ogen valt. Het is een oersterk rund, dat voorkomt in de kleuren rossig, wit, beige en zwart. Ze voelen zich op hun gemak in grote groepen en leven in natuurgebieden in Friesland, Groningen en Drenthe.

Het vlees van De Schotse Hooglander heeft een volle en kruidige smaak. Het ziet er prachtig, donkkerrood gemarmerd uit. Klik hier voor de bestelinformatie.
 
 
 

SCHOTSE HOOGLANDER

€8,09

De kogelbiefstuk is een variant van biefstuk en komt uit het zachtste gedeelte - de kogel - van de bovenbil.

De kogelbiefstuk is een heerlijk mals en sappig stukje vlees!


Verpakt per 2 ± 270 gram

(29,95 per kg)

Lees meer...
€16,77

De ribeye is een variant van biefstuk en is één van de populairste biefstuksoorten. Ribeye heeft een duidelijke vetstructuur. Vet zorgt voor een diepere smaak.


Per stuk verpakt, 2 stuk ± 700 gram

€23,95 per kg

Lees meer...
€14,37

Een entrecote is herkenbaar aan het randje vet aan de zijkant. Dit stukje vet geeft de entrecote een lekkere smaak. Entrecote is ook heerlijk op de grill!


Per stuk verpakt, 2 stuks ± 600 gram

(23,95 per kg)

Lees meer...
 
€11,97

De bereiding van rosbief is minimaal. Alleen de buitenzijde van de rosbief moet gebraden worden; het stuk vlees wordt rosé gegeten.



Verpakt per ± 600 gram

€19,95 per kg

Lees meer...
€21,50

In Brazilië is dit hét vlees (Picanha) voor op de barbecue. Het kan in één stuk, net als roastbeef relatief, relatiefkort gebakken worden of langdurig gestoofd.

Verpakt per 1

± 1000 gram

(€21,50 per kilo)

Lees meer...
€14,00

Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. Dit stukje biefstuk komt van een spier die de vorm heeft van een uitgestrekte haas.


Verpakt per 2 ± 280 gram

(49,95 per kg)

Lees meer...
 
€8,75

Riblappen zijn suddervlees met een mooie marmering, hierdoor worden ze heerlijk smeuïg en zijn ze het snelst te bereiden van alle soorten suddervlees.


Verpakt per ± 500 gram

(€17,50 per kg)

Lees meer...
€8,48

Stooflap is de doorregen versie van de riblap. Het aanwezige vet geeft de extra smaak. Geschikt voor hachee, goulash en de gerechten die langer moeten stoven.


Verpakt per ± 500 gram

(€ 16,95 per kg)

Lees meer...
€12,48

De naam van de sukadelap is ontleend aan het peesje dat over het midden loopt. Als het vlees gegaard wordt ziet het eruit als gekonfijt fruit: sukade.


Verpakt per ± 500 gram

(€24,95 per kg)

Lees meer...
 
€8,48

Magere runderlappen is suddervlees dat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen. Lekker langzaam stoven in de pan of slowcooker.


Verpakt per ± 500 gram

(16,95 per kg)

Lees meer...
€18,95

Dit stuk wordt ook wel bruidsstuk of jong gehuwden stukje genoemd. En je kunt hem stoven, braden of wat je er maar mee wilt.

Verpakt per 1

± 1000 gram

€18,95 per kilo


Lees meer...
 
 
 
 

Copyright (c) 2017 by De Woeste Grond     |    Gerealiseerd door: Intellisoft