Inloggen

Diepbevroren thuis bezorgd

Terwijl de regendruppels over het voorraam dwarrelen en de ruitenwissers flink tekeergaan, koerst hij de auto om de kuilen en hobbels heen. Het lijkt op een Formule-1 parcours. Groot verschil: deze auto gaat niet 300 kilometer per uur. Groot overeenkomst: de chauffeur voelt zich één met zijn wagen, net als een formule-1 coureur. Na een mooie tocht over landweggetjes, laat de navigatie weten dat hij zijn bestemming heeft bereikt. De chauffeur parkeert het busje vlakbij de deur, trekt zijn capuchon over zijn hoofd en haalt een pakket uit de laadruimte. Met zijn poncho probeert hij te voorkomen dat er spetters op het pakket komen. Hij begroet de vrouw in de deuropening, maakt een praatje en loopt achter haar aan naar binnen. ‘Zet hier maar neer’, zegt de vrouw terwijl ze naar de keukentafel wijst. Hij haalt het pakket onder zijn poncho vandaan en zet het op tafel. Gelukkig, het is droog overgekomen.

Bestelinformatie

Heel Nederland en België
Ons vlees kun je bestellen en laten thuis bezorgen in heel Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden. Je kan ook ervoor kiezen om je pakket naar een verkoop/afhaalpunt te sturen en het daar op te halen.

Ideal
Vlees uitzoeken in de webshop, een gewenste bezorgdag en tijd kiezen en je bestelling veilig afrekenen met Ideal.

Assortiment
De Woeste Grond verzendt vlees van de Schotse Hooglander, Black Angus, Schoonebeker Heideschaap, Bonte Bentheimervarken en de Polderhoen. Je kunt kiezen uit samengestelde pakketten, losse verpakkingen of een combinatie van deze twee. Het vlees wordt vacuüm verpakt en varieert van 250 tot 500 gram. De pakketten van rond de 6 kilo passen in een diepvrieslade van een normale vriezer (59x39x11)

Leverinformatie

E-mail met geplande bezorgtijd
De avond voordat je bestelling wordt afgeleverd, ontvangt je een e-mail met daarin de geplande bezorgtijd op een uur nauwkeurig. Hierdoor hoef je niet de hele dag uit het raam te turen en op jouw bestelling te wachten.

Bezorgtijd
We bezorgen op alle dagen (met uitzondering van zon- en feestdagen). De bezorging op doordeweekse dagen vinden plaats tussen 09.00-21.30 uur en bezorging op zaterdag vindt plaats tussen 09.00-14.00 uur.

De levering vindt plaats binnen 2-3 werkdagen nadat de bestelling en de betaling is gedaan.

Bezorgkosten
De kosten van de bezorging zijn afhankelijk van jouw totale bestelbedrag. Er zit geen maximum gewicht aan de bestelling.

Nederland:
Tijdens de zomer gelden de volgende prijzen:

Bestellingen tussen € 1,- en € 50,-; bijdrage in de verzendkosten € 14,95*
Bestellingen tussen de € 50 en € 100; bijdrage in de verzendkosten 7,95*
Bestellingen boven de €100 euro; geen bezorgkosten*

* Prijzen zijn voor een bestelling op één afleveradres.

België en Zeeuws-Vlaanderen:
Tijdens de zomer gelden de volgende prijzen:

Bestellingen tussen € 1,- en € 50,-; bijdrage in de verzendkosten € 24,95*
Bestellingen tussen de € 50 en € 150; bijdrage in de verzendkosten 9,95*
Bestellingen boven de €150 euro; geen bezorgkosten*

* Prijzen zijn voor een bestelling op één afleveradres.

Afhalen

Je kunt een bestelling ook afhalen op de markt in Emmen op vrijdag, de markt in Frederiksoord op zaterdag en in onze winkel in Musselkanaal.

Verpakking
Wij verpakken bestellingen in een kartonnen doos. Voor het verpakken van het vlees gebruiken we vacuüm zakken zonder weekmakers, bisfenol A (BPA), pvc en pvdc.

Verzendmethode

Transporteur
De bezorging van ons vlees gebeurt door transporteur Leen Menken. Zij bezorgen voor ons bevroren pakketten door heel Nederland en België. De chauffeurs rijden in Multi-temperatuur wagens, waardoor het vlees gegarandeerd een temperatuur behoudt van -20 graden Celsius.

Duurzaam
Leen Menken heeft een Lean & Green certificaat.

Het wagenpark van Leen Menken bestaat voor een gedeelte uit busjes waarvan de laadbak wordt gekoeld door zonnepanelen op het dak. Dit bespaart veel brandstof. Het distributiecentrum is voorzien van LED-verlichting en producten worden op een duurzame manier gekoeld in de magazijnen.

Reacties