Inloggen

MAINE ANJOU

€14,97

Een entrecote is herkenbaar aan het randje vet aan de zijkant. Dit stukje vet geeft de entrecote een lekkere smaak. Entrecote is ook heerlijk op de grill!

Per 1 verpakt, 2 stuks ± 600 gram

€24,95 per kg

Artikelgegevens

€14,97

De ribeye (zesrib) is een variant van biefstuk en is één van de populairste biefstuksoorten. Ribeye heeft een duidelijke vetstructuur. Vet zorgt voor een diepere smaak.

Verpakt per 1, 1 stuk ± 600 gram

€24,95 per kg

Artikelgegevens

€12,98

Sukadelap is het mooiste stooflapje. Het heet zo door het peesje dat over het midden loopt. Als het vlees gegaard wordt ziet het eruit als gekonfijt fruit: sukade.


Verpakt per ± 500 gram, €25,95 per kg

Artikelgegevens

€9,25

Riblappen is suddervlees met een mooie marmering, hierdoor worden ze heerlijk smeuïg en zijn het snelst te bereiden van alle soorten suddervlees.


Verpakt per ± 500 gram, €18,50 per kg

Artikelgegevens

€9,00

Stooflap is de doorregen versie van de riblap. Het aanwezige vet geeft de extra smaak. Geschikt voor hachee, goulash en de gerechten die langer moeten stoven.


Verpakt per ± 500 gram, € 18,00 per kg

Artikelgegevens

€15,59

Haasbiefstuk (Filet pur), ossenhaas of tornado genoemd is het meest malse biefstukje dat wij kennen.Dit stukje biefstuk komt van een spier die de vorm heeft van een uitgestrekte haas.


Verpakt per 2 ± 300 gram, €51,95 per kg

Artikelgegevens

€8,50

De kogelbiefstuk (kleinhoofd) is een variant van biefstuk en komt uit het zachtste gedeelte - de kogel - van de bovenbil. De kogelbiefstuk is een heerlijk mals en sappig stukje vlees!


Verpakt per 2 ± 274 gram, €30,95 per kg.

Artikelgegevens


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!