Inloggen

MAINE ANJOU

Hetwebshop ma2 ras stamt uit de Franse provincies Bas-Maine en de Haut Anjou. De runderen zijn geschikt om het hele jaar buiten te verblijven. Deze dieren lopen in het Reestdal, in de winter gaan de ze naar de potstal en worden  bijgevoerd met hooi van het landschap zelf. In culinair Frankrijk en Belgie wordt het Maine Anjou rund vooral gewaardeerd om de vleesstructuur en de smaak. Het vlees is van topkwaliteit, fijn dooraderd met een beetje vet en zeer fijne en malse vezels. Is jouw favoriete stukje vlees niet op voorraad? Probeer dan eens een ander ras.
€18,50

BBQ-Box rund bestaat uit: 2 x kogelbiefstuk = 300 gram, 2 x beefburger = 250 gram en 4 x chipolata = 280 gram. Extra voor de entrecote: steakkruiden en Keltisch zeezout. Totaal ± 880 gram, €23,25 per kilo.

Van €19,66 voor €18,50

Artikelgegevens

€14,97

Een entrecote is herkenbaar aan het randje vet aan de zijkant. Dit stukje vet geeft de entrecote een lekkere smaak. Entrecote is ook heerlijk op de grill!

Per 1 verpakt, 2 stuks ± 600 gram

€24,95 per kg

Artikelgegevens

€14,97

De ribeye (zesrib) is een variant van biefstuk en is één van de populairste biefstuksoorten. Ribeye heeft een duidelijke vetstructuur. Vet zorgt voor een diepere smaak.

Verpakt per 1, 1 stuk ± 600 gram

€24,95 per kg

Artikelgegevens

€12,98

Sukadelap is het mooiste stooflapje. Het heet zo door het peesje dat over het midden loopt. Als het vlees gegaard wordt ziet het eruit als gekonfijt fruit: sukade.


Verpakt per ± 500 gram, €25,95 per kg

Artikelgegevens

€9,81

Riblappen is suddervlees met een mooie marmering, hierdoor worden ze heerlijk smeuïg en zijn het snelst te bereiden van alle soorten suddervlees.


Verpakt per ± 500 gram, €18,50 per kg

Artikelgegevens

€9,54

Stooflap is de doorregen versie van de riblap. Het aanwezige vet geeft de extra smaak. Geschikt voor hachee, goulash en de gerechten die langer moeten stoven.


Verpakt per ± 500 gram, € 18,00 per kg

Artikelgegevens

€20,78

Haasbiefstuk (Filet pur), ossenhaas of tournedos genoemd is het meest malse biefstukje dat wij kennen. Dit stukje biefstuk komt van een spier die de vorm heeft van een uitgestrekte haas.


Verpakt per stuk. totaal ± 400 gram, €51,95 per ...

Artikelgegevens

€8,50

De kogelbiefstuk (kleinhoofd) is een variant van biefstuk en komt uit het zachtste gedeelte - de kogel - van de bovenbil. De kogelbiefstuk is een heerlijk mals en sappig stukje vlees!


Verpakt per 2 ± 274 gram, €30,95 per kg.

Artikelgegevens


Reacties

Help de Woeste Grond uit de brand!
Help ons uit de brand en steun ons door vlees te blijven bestellen. Uitlevering volgt na 1 november.
Onze slagerij is helaas verwoest door brand, maar wij willen eind oktober weer operationeel zijn!!

Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!