Inloggen

Zoeken

ENTRECOTE MAINE ANJOU

MAINE ANJOU

Een entrecote is herkenbaar aan het randje vet aan de zijkant. Dit stukje vet geeft de entrecote een lekkere smaak. Entrecote is ook heerlijk op de grill!




Per stuk verpakt, 1 stuks ± 300 gram


€24,95 per kg

€7,49
Preloader

Ingrediënten:

100% rundvlees.

 

Basisrecept voor entrecote:

  • Haal de entrecote uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de entrecote uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Kruid het vlees met wat peper en zout.
  • De bereidingstijd is afhankelijk van hoe je het vlees wilt eten.

 

Kerntemp

Bereidingstijd per kant

Bijna rauw

42-50°C

± 1,5 min

Rood

53-55°C

± 2 min

Rosé

60-65°C

± 3 min

Doorbakken

>70°C

± 4 min

 

Tip:

Met de Oersterke steak kruiden van Woest kruidenmix worden de entrecote nog lekkerder. Deze kruiden zijn te koop in onze webwinkel onder het kopje kruiden.


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!