Inloggen

Zoeken

HAASBIEFSTUK FILET PUR MAINE ANJOU

MAINE ANJOU

Haasbiefstuk (Filet pur) is de meest malse biefstuk die we kennen. Dit stukje biefstuk komt van een spier die de vorm heeft van een uitgestrekte haas. Een supersnel en -mals stukje vlees.




Verpakt per 2 ± 290 gram


(€47,95 per kg)

€13,91
Preloader

Ingrediënten: 100% rundvlees.

 

Basisrecept voor haasbiefstuk:

  • Haal de haasbiefstuk uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de haasbiefstuk uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Kruid de steak met wat peper en zout.
  • De bereidingstijd is afhankelijk van hoe je de steak wilt eten.

 

Kerntemp

Bereidingstijd per kant

Bijna rauw

42-50°C

± 1,5 min

Rood

53-55°C

± 2 min

Rosé

60-65°C

± 3 min

Doorbakken

>70°C

± 4 min

 

Tip:

Met de Oersterke steak kruiden van Woest kruidenmix worden de haasbiefstuk nog lekkerder. Deze kruiden zijn te koop in onze webwinkel onder het kopje kruiden.


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!