Inloggen

Zoeken

KOGELBIEFSTUK KLEINHOOFD MAINE ANJOU

MAINE ANJOU

De kogelbiefstuk (kleinhoofd) is een variant van biefstuk en komt uit het zachtste gedeelte - de kogel - van de bovenbil.


De kogelbiefstuk is een heerlijk mals en sappig stukje vlees!




Verpakt per 2 ± 274 gram


(30,95 per kg)

€8,50
Preloader

Ingrediënten:

100% rundvlees.

 

Basisrecept voor kogelbiefstuk:

  • Haal de kogelbiefstuk uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de kogelbiefstuk uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Kruid de steak met wat peper en zout.
  • De bereidingstijd is afhankelijk van hoe je de steak wilt eten.

 

Kerntemp

Bereidingstijd per kant

Bijna rauw

42-50°C

± 1,5 min

Rood

53-55°C

± 2 min

Rosé

60-65°C

± 3 min

Doorbakken

>70°C

± 4 min

 

Tip:

Met de Oersterke steak kruiden van Woest kruidenmix worden de kogelbiefstuk nog lekkerder. Deze kruiden zijn te koop in onze webwinkel onder het kopje kruiden.


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!