Foto wedstrijd

Fotowedstrijd Alert! #HoeDroogJijKauwvlees #DeWoesteGrond

 

Gronings kauwvlees, beter bekend als beef jerky of biltong, wordt gemaakt van meukvrij natuurvlees: grasgevoerde runderen uit natuurgebieden.

Waarom is het nadrogen? Door het invriezen van onze producten hoeven we geen conserveringsmiddelen te gebruiken, waardoor je de pure smaak van Gronings kauwvlees proeft. Echter, gedroogde producten zijn na het ontdooien soms nog een tikkeltje vochtig. Daarom raden we aan om je droogvlees verder te drogen.

Tips voor het drogen: Leg het op een schoteltje in de koelkast of op het aanrecht. Maar er zijn waarschijnlijk nog andere snellere, originelere en effectievere methodes. Deel het met ons!

 

Heb jij een creatieve manier om ons heerlijke kauwvlees te drogen? Doe mee met onze fotowedstrijd en maak kans op een smakelijk borrelpakket!

 

Hoe doe je mee?

  1. Droog je Gronings kauwvlees op jouw eigen unieke manier.
  2. Maak een originele foto van het droogproces. Creativiteit is key!
  3. Plaats je foto op Instagram of Facebook en tag @DeWoesteGrond.
  4. Gebruik de hashtags #HoeDroogJijKauwvlees #DeWoesteGrond.

 

Wat kan je winnen? Een heerlijk borrelpakket met Gronings kauwvlees en diverse droge worsten, perfect voor de feestdagen!

 

Belangrijke info: Geen Gronings kauwvlees bij de hand? Gebruik dan gewoon iets anders en laat je creativiteit de vrije loop! De wedstrijd loopt tot 11 december, dus wees snel en laat ons zien hoe jij jouw gedroogde lekkernijen perfectioneert. We kunnen niet wachten om jullie creaties te zien!

 

#DeWoesteGrond #Fotowedstrijd #Natuurvlees #Grasgevoerd #Meukvrij #Rundvlees #NederlandsVlees #OnlineVlees #Vleeskopen #ZonderTroep #Suikervrij #E-nummervrij #CleanEating #Keto #Paleo #WestonPrice #Carnivor #Gezond #Milieuvriendelijk #Ambachtelijk #Slagerij #Culinair #Topkwaliteit #Drogeworst #BeefJerky #Biltong

https://www.dewoestegrond.nl/nl/kauwvlees.html

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief