Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Recensies

De cirkel is rond als je hoort dat onze klanten enorm genieten van onze producten. Door het kopen van onze duurzame, diervriendelijke, gezonde en smaakvolle producten maken we samen de wereld een stukje mooier.

Hieronder enkele ervaringen van onze klanten. Wil je ook een resencie schrijven? Stuur dan een mailtje naar: [email protected] 

Vlees van de woeste grond zorgt er sinds vandaag voor dat vlees niet zomaar vlees meer is... het smaakt naar meer!

Winnie

Super smaak en kwaliteit , zeer vlotte service!

Bert

Er is één nadeel aan het vlees van de Woeste Grond: je lust geen ander vlees meer!!

Karin

Heerlijk vlees, fantastische filosofie!
Ruim voldoende keus via de webshop in (voor ons gezin met twee jonge kinderen) perfecte porties. Snelle levering.

Carolien

Voor als je eerlijk vlees wilt, zonder plof, zonder antibiotica, zonder meuk. Als je vlees wilt dat smaakt naar vlees, naar buiten en naar natuur.

Hetty

Heerlijk vlees. Koffie gedronken en ik kreeg bottenbouillon mee.

Diana

Vandaag heerlijk Bavette van de Woeste grond klaargemaakt volgens recept van Yvette van Boven mmmmmmmmmm das pas echt smullen.

Joos

 

We hebben pas voor het eerst runderlapjes van de Woeste Grond bij onze Ekoplaza gekocht en er draadjesvlees van gemaakt. Ik ben niet echt een vleesmens, maar dit was echt heerlijk, mals en echt lekker. (voor een keertje, en niet nadenkend waar het vandaan komt, want ik vind Schotse Hooglanders zulke prachtige, imposante dieren, te mooi om op te eten eigenlijk, zoals met alle dieren.)

Ineke

Vandaag mijn ouders laten verrassen met een vlees pakket van de woeste grond. Ontzettend bedankt Leon Stam en Eugenie Benda voor de goede service! Ze zijn er stil van en gaan er héérlijk van genieten! fantastisch lekker en eerlijk vlees!

Miranda

Heerlijk vlees gehaald voor op de BBQ. Zelfs enkele speciaal gemaakt voor iemand met een voedselallergie. Iedereen vond het vlees heerlijk.

Row

Eerlijke slager met eerlijk vlees. Je weet wat je eet maar je weet niet wat je proeft. Vlees zoals de natuur vindt dat vlees bedoeld is. Geen toeters en bellen, gewoon eerlijk zonder allerlei troep die je niet wilt. Uitstekende webshop en bezorgservice!

Bert

Vlees van de woeste grond zorgt er sinds vandaag voor dat vlees niet zomaar vlees meer is... het smaakt naar meer!

Winnie

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief