Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Rollade kit: knoop zelf jouw rollade

Rollade kit: knoop zelf jouw rollade
€19,75
Beschikbaarheid: Op voorraad

Rollade kit van grasgevoerde natuurrunderen
Met de feestdagen geven we uit traditie onze dierbaren, onze medewerkers en/of vrienden een rollade cadeau. Dat is en blijft natuurlijk een heerlijk cadeau, maar het is natuurlijk nog veel leuker als er een zelfgemaakte rollade op tafel wordt geserveerd. Met deze kit kun je zelf je eigen rollade knopen. In de doos zit vlees, touw, kruiden, een kerntemperatuurmeter en natuurlijk een gebruiksaanwijzing. Je mag natuurlijk ook jezelf de kit cadeau doen.

Voor grote aantallen kun je contact met ons opnemen ([email protected]).

1 stuk rundvlees ±750 gram, zout, kruiden, touwtje en kerntemperatuurmeter.

Ingrediënten:
100% grasgevoerd rundvlees, kruiden( nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander), Keltisch zeezout, touwtje en kerntemperatuurmeter.

Bereiding:
Ontdooien, kruiden, rollen, knopen en braden.

Bak de rollade in de pan met roomboter. Zorg dat elke kant mooi bruin wordt. Plaats vervolgens de rollade in de oven. Braad de rollade in ± 45 minuten in het midden van de oven op 125 graden. Keer de rollade af en toe en bedruip met het sap dat uit het vlees komt. Met behulp van een vleesthermometer is eenvoudig te controleren wanneer de rollade klaar is; de kerntemperatuur is dan ca. 55 -58 °C. 

Gebruiksaanwijzing zit in de doos.

 

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief