Inloggen

Zoeken

AANBIEDING ROLLADE EN KERNTEMPERATUURMETER

PANKLAAR

Bij aankoop van een runderrollade krijg je een kerntemperatuurmeter cadeau. Zo kan je rollade niet mislukken. Is makkelijk te bereiden en kan warm als koud. Beide is het heerlijk!


Totaalgewicht: ± 750 gram


€19,95 per kg

€14,96
Preloader

Ingrediënten:

Rundvlees, nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander, Keltisch zeezout.

Basisrecept voor rollade:

  • Haal de rollade uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Smelt roomboter in een braadpan en schroei de rollade rondom dicht op hoog vuur.
  • Verwarm de oven op 80 graden voor
  • Plaats de rollade in een braadslede in de oven en haal hem eruit bij een kerntemperatuur van 57 -60 graden Celcius. Wel af en toe draaien.

 

KERNTEMPARTUREN

Schapenvlees

* Medium/rosé 59-61 oC

* A point/Juist op het punt 63-65 oC

* Doorbakken/Well done >+67 oC

 

 

Rundvlees

* Rood aleen de buitenkant gebakken, koud van binnen/Extra rere 45-47 oC

* Rood aleen de buitenkant gebakken/Rere medium 48-50 oC

* Medium gebakken, enkel de kern rood/Saignant 52-54 oC

* Medium pink and firm/Rosé 57-59 oC

* A point/Juist op het punt 61-63 oC

* Doorbakken/Well done >+65 oC

 

Varkensvlees

* Medium/rosé 60-62 oC

* A point/Juist op het punt 64-66 oC

* Doorbakken/Well done >+67 oC


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!