Inloggen

Zoeken

RUNDERBRAADWORST

PANKLAAR

Er gaat weinig boven een ambachtelijke braadworst uit eigen worstenmakerij. Deze braadworst is gemaakt van rundergehakt en een fijne kruidenmelange.




Verpakt per stuk ± 325 gram


(€17,95 per kg)

€5,83
Preloader

Ingrediënten:

Rundvlees, varkensdarm, nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander, Keltische zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor braadworst:

  • Haal de worst uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de braadworst en breng dit tegen de kook aan.
  • De braadworst uit de pan halen en droogdeppen met een stuk keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de braadworst in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen.

*Allergenen


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!