Inloggen

Zoeken

CHIPOLATA RUND

PANKLAAR

Er gaat weinig boven een ambachtelijk gemaakte chipolata uit eigen worstenmakerij. Deze chipolata is gemaakt van rundergehakt en afgestopt in een schapendarm.




Verpakt per 4 ± 250 gram


€21,90 per kg

€5,47
Preloader

Ingrediënten: 

Rundvlees, schapendarm, parika, prei, ui, peterselie, mosterd, zwarte peper, piment, Keltische zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

Basisrecept voor braadworst:

  • Haal de worst uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de braadworst en breng dit tegen de kook aan.
  • De braadworst uit de pan halen en droogdeppen met een stuk keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de braadworst in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen.

*Allergenen


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!