Inloggen

CHIPOLATA RUND 280 gram

PANKLAAR

Er gaat weinig boven een ambachtelijk gemaakte chipolata uit eigen worstenmakerij. Deze chipolata is gemaakt van rundergehakt en afgestopt in een schapendarm.



Verpakt per 4 ± 280 gram, €21,90 per kg

€6,13
Preloader

Ingrediënten: 

Rundvlees, schapendarm, paprika, prei, ui, peterselie, mosterd, zwarte peper, piment, Keltische zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

Basisrecept voor chipolata:

  • Haal de worstjes uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de braadworst en breng dit tegen de kook aan.
  • De chipolata's uit de pan halen en droogdeppen met een stuk keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de chipolata's in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 7 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.

*Allergenen


Reacties