Inloggen

Zoeken

DUITSE BIEFSTUK

PANKLAAR

Geen afbeelding gevonden

Lekker koken hoeft geen uren te duren. Duitse biefstuk staat in een handomdraai op tafel. Duitse biefstuk is gemalen rundvlees en gekruid met biologische kruiden.




Verpakt per 2 ± 260 gram


(€21,90 per kg)

€5,69
Preloader

Ingrediënten:

Rundvlees, paprika, prei, ui, peterselie, mosterd*, zwarte peper, piment, Keltische zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden van het Blauwe huis en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor de Duitse biefstuk:

  • Haal het Duitse biefstuk uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de Duitse biefstuk uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de Duitse biefstuk in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2-6 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Zorg ervoor dat je het niet te lang bakt, zodat het nog een beetje rood van binnen is.

*Allergenen


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!