Inloggen

Zoeken

NATUREL BURGER

PANKLAAR

Deze naturel burgers kan je buiten op de barbecue bereiden, maar ze zijn ook lekker en vooral makkelijk in de koekenpan. Geen kruiden, alleen keltisch zeezout




Verpakt per 2 ± 250 gram


€16,95 per kg

€4,24
Preloader

Ingrediënten:

Rundvlees, Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor burgers:

  • Haal het burger uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de burger uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de burger in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2-6 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Zorg ervoor dat je het niet te lang bakt, zodat het nog een beetje rood vanbinnen is.

*Allergenen


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!