Inloggen

Zoeken

ROLLADE-KIT

PANKLAAR

Woeste Rollade-kit: 750 gram rundvlees, rolladekruiden, Keltisch zeezout, bindtouw en kerntemperatuurmeter.
€19,95
Preloader
Onze Woeste chef laat zien hoe je de ultieme, sappige runderrollade maakt voor op het kerstmenu.


RECEPT RUNDERROLLADE
INGREDIENTEN:
- Woeste Rollade-kit: 750 gram rundvlees, rolladekruiden (nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander), Keltisch zeezout, bindtouw, kerntemperatuurmeter.
- roomboter (zelf toevoegen)

BEREIDING: Leg het vlees open en verdeel de kruiden over het vlees.Rol het vlees vanaf de lange kant zorgvuldig op en bind op verschillende plekken het touw omheen.Bak de rollade in de pan met roomboter. Zorg dat elke kant mooi bruin wordt. Braad de rollade in 45 minuten in het midden van de oven op 125 graden. Keer de rollade af en toe en bedruip met het sap dat uit het vlees komt. Met behulp van een vleesthermometer is eenvoudig te controleren wanneer de rollade klaar is; de kerntemperatuur is dan ca. 55 -58 °C.

Heb jij de rollade van Onze Woeste chef gemaakt? Gebruik #Woestkoken op Instagram en faceboook en deel het met ons!

Live demostratie zaterdag 9 december 2017 om 17 uur. De demo is te volgen via ons Youtubekanaal.

Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!