Inloggen

Zoeken

RUNDERVINK

PANKLAAR

Een typisch Nederlands gerecht: de Rundervink. Een rundervink is een zacht gekruid gehaktrolletje, met daar omheen een mager lapje rundvlees gewikkeld.




Verpakt per 2 ± 280 gram


€19,95 per kg

€5,59
Preloader

Ingrediënten:

Rundvlees, nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander, Keltisch zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden van het Blauwe huis en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor rundervinken:

  • Haal de rundervinken uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de rundervinken uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de rundervinken in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen. 

*Allergenen


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!