Inloggen

Zoeken

RUNDERSAUCIJS

PANKLAAR

Er gaat weinig boven een ambachtelijke saucijs uit eigen worstenmakerij. Deze saucijzen zijn gemaakt van rundergehakt en fijne kruidenmelange.




Verpakt per 2 ± 250 gram


(16,95 per kg)

€4,24
Preloader

Ingrediënten:

Rundvlees, varkensdarm, nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander, Keltische zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor saucijzen:

  • Haal het vlees uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de saucijzen en breng dit tegen de kook aan.
  • De saucijzen uit de pan halen en droogdeppen met een stukje keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de saucijzen in de roomboter als het schuim is weggetrokken.
  • Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen.

*Allergenen 

 


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!