Inloggen

Zoeken

TARTAAR

PANKLAAR

Klassiek, heel erg mager en snel…; Tartaar. Dit is fijngemalen mager rundvlees, een échte klassieker uit de Franse brasserie en staat binnen 5 minuten op tafel.




Verpakt per 2 ± 200 gram


(19,45 per kg)

€3,89
Preloader

Ingrediënten: 

100% rundvlees.

 

Basisrecept voor tartaar:

  • Haal de tartaar uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de tartaar uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de tartaar in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2-6 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Zorg ervoor dat je het niet te lang bakt, zodat het nog een beetje rood vanbinnen is.

 


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!