Inloggen

SCHAPENLEVER 700 gram

SCHOONEBEKER SCHAAP

Schapenlever is net zo makkelijk te bereiden als runderlever, en het smaakt net zo goed, misschien iets kruidiger. Precies gaar is schapenlever echt heerlijk. ± 4 stuks, totaalgewicht: ± 700 gram


€10,90 p/kg

€7,63
Preloader

 Ingrediënten:

100% schapenvlees

 

Basisrecept voor schapenlever:

  • Haal de lever uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de lever uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Snijd de lever in dikke plakken.
  • Kruid dit met peper en zout
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de lever in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 10-15 minuten rondom op middelhoog vuur.
  • Als de lever stevig aanvoelt is het gaar.

 


Reacties

Met de Woeste Grond de herfst in!
De herfst, het getijde van de stoofschotels, stampotten en het knapperende haardvuur.

De Woeste Grond brengt natuurvlees thuis bij jou op je keukentafel.


Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten recepten en nieuwtjes!