Inloggen

SCHAPENLEVER 700 gram

SCHOONEBEKER SCHAAP

Schapenlever is net zo makkelijk te bereiden als runderlever, en het smaakt net zo goed, misschien iets kruidiger. Precies gaar is schapenlever echt heerlijk. ± 4 stuks, totaalgewicht: ± 700 gram


€10,90 p/kg

€7,85
Preloader

 Ingrediënten:

100% schapenvlees

 

Basisrecept voor schapenlever:

  • Haal de lever uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de lever uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Snijd de lever in dikke plakken.
  • Kruid dit met peper en zout
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de lever in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 10-15 minuten rondom op middelhoog vuur.
  • Als de lever stevig aanvoelt is het gaar.

 


Reacties