Inloggen

Zoeken

PROEVERIJ BURGERS: WOEST, WILD, SCHAAP, METSCHIJF, KIPBURGER

PAKKETTEN

Deze proeverij van diverse burgers kan je buiten op de barbecue bereiden, maar ze zijn ook lekker en vooral makkelijk in de keuken. 10 burgers van wild, schaap, kip, varken en rund, verpakt per 2, totaalgewicht: ± 1260 gram, €17,50 per kg.


€22,50
Preloader

Deze proeverij bestaat uit: 2 x Woeste burger (rund), 2 x schaap burger (schaap), 2 x Wild (gans en rund), 2 x Met (schijf)burger (varken) en 2 x kipburger (kip). 

Ingrediënten Woeste burger: rundvlees, paprika, ui, nootmuskaat, mosterd, koriander, knoflook, witte peper, wortel, selderij, prei, peterselie, sereh, Keltisch zeezout.

Ingrediënten Schapenburger: schapenvlees, paprika, ui, nootmuskaat, mosterd, koriander, knoflook, witte peper, wortel, selderij, prei, peterselie, sereh, Keltisch zeezout.

Ingrediënten Met(schijf) burger: Varkensvlees, nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander, keltisch zeezout.

Ingrediënten Wildburger:  rundvlees, ganzenvlees (uit Nederland), paprika, ui, nootmuskaat, mosterd, koriander, knoflook, witte peper, wortel, selderij, prei, peterselie, sereh, Keltisch zeezout. LET OP: Kan hagel bevatten

Ingrediënten kipburger: Kippenvlees, ei, glutenvrij paneermeel, chili, peper, zwarte peper, curcuma, paprikapoeder, gember, Keltisch zeezout. Dit biologische kippenvlees heeft een 3 sterren Beter leven EKO

 

Let op: Omdat wij met hele dieren werken, is er wel eens iets niet voorradig. Als dit het geval is, voegen we een gelijkwaardig product toe.

 

Deze kruidenmelanges zijn samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor burgers:

Haal het burger uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.

Laat de burger uit de koelkast op kamertemperatuur komen.

Smelt de roomboter in de pan.

Bak de burger in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2-6 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.

Voor rund en schaap: Zorg ervoor dat je het niet te lang bakt, zodat het nog een beetje rood vanbinnen is. Kip: door en door bakken.

 


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!