Inloggen

PROEVERIJ GEHAKT: SCHAAP, RUNDER-, KIPPEN-, MET-, VARKENS- EN H-O-H GEHAKT

PAKKETTEN

Gehakt kan in heel veel gerechten gebruiken worden. 1 pakje rundeR-, h-o-h-, kippen-, varkens-, met- en schapengehakt.


Al het gehakt is per 300 gram verpakt. Totaal ± 1,8 kg. Van €28,84voor €25,96.

€25,96
Preloader

Ingrediënten:

Kippengehakt: 100% Kippenvlees

Dit biologische kippenvlees heeft een 3 sterren Beter leven EKO

Rundergehakt: 100% rundvlees

h-o-h gehakt: 50% rundvlees en 50% varkensvlees

Schapengehakt: 100% schapenvlees

 

Basisrecept voor gehaktbal:

  • Haal het gehakt uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Meng het gehakt met de eidooier, paneermeel, peper en zout. 
  • Laat dit mengsel ± 30 minuten afgedekt rusten in de koelkast.
  • Vorm er ballen van. 
  • Smelt de roomboter in de ban.
  • Bak de ballen in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur. 
  • Blus vlees af met ± 0,25 liter water en laat de ballen met de deksel schuin op de pan een halfuurtje in de pan lekker sudderen.

Reacties