Biologische varkenshaas

€8,69
Beschikbaarheid: Op voorraad

Biologische varkenshaas
Varkenshaas is rosé gebraden (rosé = net aan gaar) het lekkerst. Als je de varkenshaas in plakken van circa 2 centimeter dikte snijdt, dan krijg je varkensmedaillons.

Verpakt per stuk.
Totaalgewicht 320 gram, ca 1 stuk.
Prijs per kg €28,95

Ingrediënten:
100% varkensvlees.

EU Organic Logo Colour rgb
NL-BIO-01
Nederlandse Landbouw

Bereiding:

  • Haal de varkenshaas uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de varkenshaas uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Kruid de varkenshaas met peper en zout.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de varkenshaas in de roomboter als het schuim is weggetrokken.
  • Bak de varkenshaas ongeveer afhankelijk van de dikte ±15 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Laat na het bereiden het vlees ongeveer 5 minuten onder aluminiumfolie rusten. 

Tip:

De varkenshaas is aan de voorkant dikker dan aan de achterkant. Om de varkenshaas mooi egaal te garen, kun je het dunne achtereinde omslaan naar voren en vastzetten met een touwtje.

 

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief