Inloggen

VARKENS VERSE WORST GRONINGS GEKRUID

Panklaar varken

Er gaat weinig boven een ambachtelijk bereide verse worst uit eigen worstenmakerij. Deze worst is gemaakt van varkensgehakt en een fijne kruidenmelange.




Verpakt per 1 ± 2,50 gram


€ 14,60 per kg

€3,65
Preloader

Let op: deze verse worst is gemaakt van vlees van de Bonte Bentheimer

 

Ingrediënten:

Varkensvlees, varkensdarm,nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander, Keltische zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor verse worst:

  • Haal de verse worst uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de verse worst en breng dit tegen de kook aan.
  • De verse worst uit de pan halen en droogdeppen met een stukje keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de verse worst in de roomboter als het schuim is weggetrokken.
  • Bak de worst ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen. 

*Allergenen


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!