Inloggen

Zoeken

VARKENSPOOT 500 GRAM

Botten en organen varken

Een echt ouderwetse lekker stukvlees voor de winterkost. Varkenspoot is tegenwoordig een bijna vergeten product. 


ca. 2 varkenspoten




Totaalgewicht: ± 500 gram


€6,95 p/kg

€3,48
Preloader

Ingrediënten:

100% varkensvlees.

 

Basisrecept voor varkenspoot:

  • Haal de poot uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Zet een grote pan met water op, voeg bouillonblokjes toe en breng dat aan de kook. De pan moet zo groot zijn dat de poten onder water liggen.
  • Maak de poot goed schoon. Vooral tussen de tenen want daar zijn vaak nog haarresten aanwezig
  • Laat de poot op een zacht vuurtje ongeveer 2 uur garen. Zorg er wel voor dat het vlees helemaal onder de bouillon staat.

Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!