Inloggen

BIO DIJENFILET ZONDER BOT 1 KG

KIP

Biologische kippendijfilet zonder bot. Mager vlees met een klein beetje vet. Het vlees is malser en heeft meer smaak dan gewone kipfilet. Ook is het vlees net zo makkelijk in het gebruik als kipfilet.
Verpakt per 2 ± 200 gram, 5 pakjes per 1 kg, €22,95 per kg.
€22,95
Preloader
Ingrediënten:  

100% Biologisch kippenvlees 

nlbio01

Basisrecept voor kipfilet:
  • Haal de kip uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de kip uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Bestrooi de kip met zout en peper.
  • Verhit de roomboter in een hoge koekenpan.
  • Bak de kip in de boter als het schuim is weggetrokken.
  • Bak de kip in 5 minuten rondom mooi bruin op middelhoog vuur.
  • Doe een deksel op de pan, zet het vuur lager en laat de kip nog 5 minuten zachtjes braden, keer halverwege het vlees om.
  • Prik in de kip om te kijken of ze gaar zijn, er komt dan helder vocht uit.

Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!