Inloggen

Zoeken

ENTRECOTE BLACK ANGUS

BLACK ANGUS

Een entrecote is herkenbaar aan het randje vet aan de zijkant. Dit stukje vet geeft de entrecote een lekkere smaak. Entrecote is ook heerlijk op de grill!




entrecotes per 2 stuks verpakt, ± 450gram


€24,95 per kg

€11,23
Preloader

Ingrediënten:

100% rundvlees.

Basisrecept voor entrecote:

  • Haal de entrecote uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de entrecote uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Kruid het vlees met wat peper en zout.
  • De bereidingstijd is afhankelijk van hoe je de entrecote wilt eten.
 

Kerntemp

bereidingstijd

per kant

Bijna rauw

42-50°C

± 1,5 min

Rood

53-55°C

± 2 min

Rosé

60-65°C

± 3 min

Doorbakken

>70°C

± 4 min

 

Tip:

Met de Oersterke steak kruiden van Woest kruidenmix worden de entrecote nog lekkerder. Deze kruidenmix is te koop in onze webwinkel onder het kopje kruiden.


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!