Inloggen

Zoeken

RIBEYE BLACK ANGUS

BLACK ANGUS

De ribeye is een variant van biefstuk en is één van de populairste biefstuksoorten. Ribeye heeft een duidelijke vetstructuur. Vet zorgt voor een diepere smaak.




Per stuk verpakt, ± 2 stuk ± 500 gram


€24,95 per kg

€12,48
Preloader

Ingrediënten:

100% rundvlees.

 

Basisrecept voor ribeye:

  • Haal de ribeye uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de ribeye uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Kruid de steak met wat peper en zout.
  • De bereidingstijd is afhankelijk van hoe je de steak wilt eten.

 

Kerntemp

Bereidingstijd per kant

Bijna rauw

42-50°C

± 1,5 min

Rood

53-55°C

± 2 min

Rosé

60-65°C

± 3 min

Doorbakken

>70°C

± 4 min

 

Tip:

Met de Oersterke steak kruiden van Woest kruidenmix worden de entrecote nog lekkerder. Deze kruiden zijn te koop in onze webwinkel onder het kopje kruiden.


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!