Inloggen

RIBEYE HEREFORD 1 kg

Hereford

De ribeye is een variant van biefstuk en is één van de populairste biefstuksoorten. Ribeye heeft een duidelijke vetstructuur. Vet zorgt voor een diepere smaak.


Per 1 verpakt, 2-4 stuks, €24,95 per kg.

€24,95
Preloader

Ingrediënten:

100% rundvlees.

 

Basisrecept voor ribeye:

  • Haal de ribeye uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de ribeye uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Kruid de steak met wat peper en zout.
  • De bereidingstijd is afhankelijk van hoe je de steak wilt eten.

 

Kerntemp

Bereidingstijd per kant

Bijna rauw

42-50°C

± 1,5 min

Rood

53-55°C

± 2 min

Rosé

60-65°C

± 3 min

Doorbakken

>70°C

± 4 min

 

Tip:

Met de Oersterke steak kruiden van Woest kruidenmix worden de entrecote nog lekkerder. Deze kruiden zijn te koop in onze webwinkel onder het kopje kruiden.


Reacties