Inloggen

RUNDERBRAADWORST 250 gram

RUNDVLEES

Er gaat weinig boven een ambachtelijke braadworst uit eigen worstenmakerij. Deze braadworst is gemaakt van rundergehakt en een fijne kruiden melange.




Verpakt per stuk ± 250 gram, €17,95 per kg

€4,49
Preloader

Ingrediënten:

Rundvlees, varkensdarm, nootmuskaat, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander, Keltische zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor braadworst:

  • Haal de worst uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de braadworst en breng dit tegen de kook aan.
  • De braadworst uit de pan halen en droogdeppen met een stuk keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de braadworst in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 10 minuten garen.

*Allergenen


Reacties

Met de Woeste Grond de herfst in!
De herfst, het getijde van de stoofschotels, stampotten en het knapperende haardvuur.

De Woeste Grond brengt natuurvlees thuis bij jou op je keukentafel.


Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten recepten en nieuwtjes!