Inloggen

OSSENSTAART 500 GRAM

RUNDVLEES

De ossenstaart heeft een specifieke smaak en er kan een krachtige soep gemaakt worden. Wat minder bekend is: je kan er ontzettend lekkere stoofpot van kan maken.




Verpakt per ± 500 gram


€12,95 per kg

€6,48
Preloader

Ingrediënten:

100% Rundvlees.

 

Bereidingswijze:

Basisrecept voor soep:

  • Haal de ossenstaart uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • In grote pan stukken ossenstaart rondom in de olie bruin bakken.
  • Tomatenpuree toevoegen en 2 minuten meebakken.
  • 2 liter water erbij schenken en aan de kook brengen.
  • Regelmatig afschuimen.
  • Ui, bleekselderij, wortel en kruiden toevoegen.
  • 3,5 uur op zacht vuur laten koken.
  • Soep door een passeerdoek zeven.
  • Het vlees van de botten halen.
  • Op smaak brengen met wat zout en peper.
  • Voeg Madeira toe.
  • Vlees terug in soep doen.

Reacties

Met de Woeste Grond de herfst in!
De herfst, het getijde van de stoofschotels, stampotten en het knapperende haardvuur.

De Woeste Grond brengt natuurvlees thuis bij jou op je keukentafel.


Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten recepten en nieuwtjes!