Inloggen

HART SCHAAP 200 gram

SCHAAP

Schapenhart kun je bakken, stoven en koken. Schapenhart heeft een sterke smaak en dus ook geur in de keuken.




Totaalgewicht: ± 200 gram


(€6,95 per kg)

€1,74
Preloader

Ingrediënten:

100% Schapenvlees.

 

Basisrecept voor hart:

  • Haal het harten uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Week de harten in zout water, 8-10 uur.
  • Spoel de harten goed en snijd ze open.
  • Verwijder nu de meeste oneffenheden.
  • Breng de harten met zout water aan de kook, giet nu het water af en voeg nieuw water toe en breng opnieuw aan de kook.
  • Laat dit zachtjes koken gedurende 3-4 uren. 

Reacties

Met de Woeste Grond de herfst in!
De herfst, het getijde van de stoofschotels, stampotten en het knapperende haardvuur.

De Woeste Grond brengt natuurvlees thuis bij jou op je keukentafel.


Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten recepten en nieuwtjes!