Inloggen

Zoeken

SB PROCUREURLAP 1000 gram

Akkervarken

Lekker om te gewoon te bakken, maar een dik stuk procureur is ook geschikt voor slow cooking. Door het langzaam garen wordt het vlees mooi rosé en sappig.




Totaalgewicht: ± 1000 gram


€17,95 per kg

€17,95
Preloader

Ingrediënten:

100% varkensvlees. Dit vlees komt van biologische bedrijf Sengersbroek in Heusden (Noord-Brabant). Het varkensvlees is van Bonte Bentheimer.

Basisrecept voor procureur:

  • Haal de procureur uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de procureur uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Verhit de roomboter in een ruime braadpan.
  • Kruid het vlees met zout en peper.
  • Bak dan de procureur in 3 minuten aan beide kanten lichtbruin.
  • Draai het vuur lager en braad de karbonade in 10 tot 15 minuten verder bruin en gaar. Keer ze geregeld.
  • Laat de procureur nog even rusten in Aluminiumfolie.

  

Tip:

Wil je pulled pock maken? Vraag Léon om een dikker stuk (leon@dewoestegrond.nl).

 


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!