Inloggen

VARKENSSCHNITZEL 235 gram

BIOLOGISCH VARKENSVLEES

Een heerlijk dun mals lapje varkensvlees. Kan op 2 manieren bereid worden: gepaneerd of ongepaneerd.


Verpakt per 2, 1 verpakkingen ± 235 gram


€16,95 per kg

€4,00
Preloader

Ingrediënten:
100% varkensvlees. Dit vlees komt van biologische bedrijf Sengersbroek in Heusden (Noord-Brabant). Het varkensvlees is van Bonte Bentheimer.

  Basisrecept voor varkensschnitzel:

  • Haal de varkensschnitzel uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de varkensschnitzel uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Wrijf de schnitzels in met zout en peper naar smaak. Of voeg extra smaken toe.
  • Zet drie diepe borden klaar: één met een paar eetlepels bloem, één met een losgeklopt ei en één met een laagje paneermeel.
  • Haal de schnitzels eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel. Druk het paneermeel goed aan.
  • Smelt de boter en bak de schnitzels op halfhoog vuur.
  • Niet te lang, 2 à 3 minuten per kant is voldoende.
  • Serveer met een schijfje citroen.

 


Reacties

Met de Woeste Grond de herfst in!
De herfst, het getijde van de stoofschotels, stampotten en het knapperende haardvuur.

De Woeste Grond brengt natuurvlees thuis bij jou op je keukentafel.


Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten recepten en nieuwtjes!