Inloggen

Zoeken

SB VARKENSSCHNITZEL

Akkervarken

Een heerlijk dun mals lapje varkensvlees. Kan op 2 manieren bereid worden: gepaneerd of ongepaneerd.






Verpakt per 2, 2 verpakkingen ± 400 gram


€16,95 per kg

€6,78
Preloader

Ingrediënten:
100% varkensvlees. Dit vlees komt van biologische bedrijf Sengersbroek in Heusden (Noord-Brabant). Het varkensvlees is van Bonte Bentheimer.

  Basisrecept voor varkensschnitzel:

  • Haal de varkensschnitzel uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Laat de varkensschnitzel uit de koelkast op kamertemperatuur komen.
  • Wrijf de schnitzels in met zout en peper naar smaak. Of voeg extra smaken toe.
  • Zet drie diepe borden klaar: één met een paar eetlepels bloem, één met een losgeklopt ei en één met een laagje paneermeel.
  • Haal de schnitzels eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel. Druk het paneermeel goed aan.
  • Smelt de boter en bak de schnitzels op halfhoog vuur.
  • Niet te lang, 2 à 3 minuten per kant is voldoende.
  • Serveer met een schijfje citroen.

 


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!