Inloggen

VARKENSRIBBETJE 1000 gram

Akkervarken

Varkensribbetjes zijn onmisbaar in de erwtensoep, maar je kan ze ook als kleine stukjes spareribs kruiden en op de bbq grillen.  



Totaalgewicht: ± 1 kg, €9,95 per kg

€9,95
Preloader

Ingrediënten:

100% varkensvlees. Dit vlees komt van biologische bedrijf Sengersbroek in Heusden (Noord-Brabant). Het varkensvlees is van Bonte Bentheimer.

Basisrecept voor varkensribbetjes:

  • Haal de ribbetjes uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Zet een pan met water op, voeg bouillonblokjes toe en breng dat aan de kook.
  • Laat de ribbetjes op een zacht vuurtje ongeveer 1,5 uur garen. Zorg er wel voor dat het vlees helemaal onder de bouillon staat.
  • Haal de ribbetjes uit de bouillon, droog hem af en grill de ribbetjes op de bbq. 

Reacties