Inloggen

WILD CHIPOLATA

WILD

Er gaat weinig boven een ambachtelijke chipolata's uit eigen worstenmakerij. Deze wild chipolata's is gemaakt van ganzenvlees, rundergehakt en een fijne kruidenmelange.




Verpakt per 4 stuk ± 300 gram


(€21,90 per kg)

€6,57
Preloader

Ingrediënten Wild chipolata: rundvlees, ganzenvlees (uit Nederland), schapendarm, paprika, ui, nootmuskaat, mosterd, koriander, knoflook, witte peper, wortel, selderij, prei, peterselie, sereh, Keltisch zeezout.

LET OP: Kan hagel bevatten

Basisrecept voor chipolata's:

  • Haal de chipolata's uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de chipolata en breng dit tegen de kook aan.
  • De chipolata's uit de pan halen en droogdeppen met een stuk keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de chipolata's in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 5 minuten garen.

*Allergenen


Reacties