Inloggen

WILD WORST REE/WILD ZWIJN

WILD

Wildworst gemaakt van wild zwijn en ree. Er gaat weinig boven een ambachtelijk bereide verse worst uit eigen worstenmakerij.




Verpakt per 1 ± 260 gram, €23,55 per kg

€6,12
Preloader

Ingrediënten Wild chipolata: Wild zwijn, ree, witte peper, ui, gember, piment, kruidnagel, koriander, Keltische zeezout.

Deze kruidenmelange is samengesteld door Onze Woeste chef kok/slager. Voor deze melange gebruikt hij uitsluitend 100% biologische kruiden en zout hij het vlees met alleen Keltisch zeezout.

 

Basisrecept voor wildworst:

  • Haal de wildworst uit de vriezer en laat deze in de koelkast ontdooien.
  • Eerst even wellen: Vul een pan met heet water en doe hierin de braadworst en breng dit tegen de kook aan.
  • De wildworst uit de pan halen en droogdeppen met een stuk keukenrol.
  • Smelt de roomboter in de pan.
  • Bak de wildworst in de roomboter als het schuim is weggetrokken. Bak het vlees ongeveer 2 minuten rondom bruin op middelhoog vuur.
  • Boter afblussen met een half kopje water en op een zacht vuurtje nog 5 minuten garen.

*Allergenen


Reacties

Aanmelding nieuwsbrief de Woeste Grond
Blijf op de hoogte van al onze woeste activiteiten en nieuwtjes!