Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »

KIPPENDIJ ZONDER BOT

€23,60
Disponibilité: En stock
Claudia 24-02-2021 23:22

680 gram kippendij
3 selderijstengels in dunne stukjes
120 mL mayonaise
10 mL mosterd
2.5 mL zout
30 mL dille (vers of diepvries)
60 mL pecans gehakt

Verwarm de oven op 230*C graden en leg de kippendijen op een bakplaat met bakpapier.
Bak de kip goed gaar in ongeveer 15 minuten.
Haal de kip uit de oven en laat afkoelen. Snij het hierna in kleine stukjes.
Doe de mayonaise, mosterd, zout, selderij en kip in een grote kom en schep het om tot alles goed gemengd is.
Dek de kom af en zet in de koelkast om goed af te koelen.

Bij het opscheppen voeg wat dille en pecannoten toe.
Dit gerecht past in een ketogeen/kha dieet.

Restez en contact!

Entrez votre adresse e-mail pour notre liste de diffusion pour vous tenir au courant