Chicken ramen

Chicken ramen

Voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 1 pakje zeewier noodles
  • 1 bakje shitake
  • 4 eieren
  • 2 x biologische Kippenbouillon
  • 300 gr biologische gesneden dijenfilet
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 paksoi
  • 2 lente uitjes
  • Stukje verse gember
  • 1 el kokosolie

Bereiding:

  1. Snij de paksoi in de lengte in vieren en was deze. 
  2. Kook de eieren.
  3. Zet een pan water op en kook hierin de noodles en voeg na twee minuten de paksoi toe. Giet alles na 6 minuten af en spoel het met koud water af. Pel en halveer de eieren. 
  4. Verhit de kokosolie in de soeppan en bak hierin de kip bruin. Halveer de shitake, pers de teentjes knoflook en rasp de gember en bak mee in de pan. Voeg nu de bouillon toe en breng de bouillon heel even aan de kook.
  5. Leg de paksoi, ei, kip en de noodles in een kom of diep bord en verdeel de bouillon over de borden. Geniet van het plaatje en van de smaak.

 

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief