Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
nl de
 • Meukvrij natuurvlees zonder bijsmaak

  Grasgevoerd, traceerbaar en zonder toevoegingen
  Koop nu
  First Slider
 • Biologisch en grasgevoerd natuurvlees

  Direct van onze natuurboeren
  Koop nu
  Second Slider
 • Kleine keten en ambachtelijk bereid in eigen slagerij

  Zonder toevoeging van e-nummers, suiker en andere troep
  Koop nu
  Third Slider

Dierenwelzijn ten top!

Our story images
01
Kwaliteit voor de juiste prijs

Door de juiste prijs te betalen voor vlees werk je niet mee aan de bio-industrie. Hierdoor kunnen boeren op een dier- en milleuvriendelijk manier boeren. En kunnen de dieren op een respect volle manier worden geslacht.

02
Exclusief en een uniek stuk vlees

In onze biologische slagerij staat onze slager Léon aan het roer. Wij hebben passie voor het vlees en verwerken alles ambachtelijk. Omdat Léon van huis uit kok is bekijkt hij elk stukje vlees van uit het bord. Dit is uniek en hierdoor is de kwaliteit TOP!

Ons verhaal

Wij zijn met onze meukvrije natuurslagerij het beste alternatief voor de bio-industrie. Winst maken is niet ons doel, maar een middel om de wereld een stukje mooier te maken. Onze missie is het creëren van maatschappelijke en duurzame meerwaarde.

03
Gemakkelijk en snel thuisbezorgd

Ons vlees kun je gemakkelijk online bestellen. Heb je wat ondersteuning nodig bij het uitzoeken van het perfecte stukje vlees? Neem dan contact op met onze Woeste slager. Léon kan je alles vertellen over elk stukje natuurvlees.

04
100% garant voor de kwaliteit

We vinden het belangrijk dat van A tot Z bekend is welke weg een stuk vlees aflegt. We houden de keten klein en hebben alles in eigen beheer. Wij staan persoonlijk garant voor de dieren en ons vlees. Zo waarborgen wij een goede kwaliteit.

Zowel los als in pakketten verkrijgbaar

GRATIS BEZORGD*

Het assortiment vlees dat de Woeste Grond biedt is zeer uitgebreid. Je kunt bij ons terecht voor grasgevoerd rund-, varkens-, schapen- en kippenvlees. Wij verzenden jouw bestelling diepgevroren bij je thuis in Nederland en België. *Vanaf €150

Onze boeren

In ons assortiment staat natuurvlees van verschillende diersoorten. Dankzij een goede samenwerking met natuurboeren en diverse natuurgebieden in Noord-Nederland, kunnen wij puur natuurvlees aanbieden van dieren die een natuurlijk leven hebben gehad.

André Woertink, natuurboer

André is onze natuurboer. Hij is tweede generatie veehouder, maar bovenal dierenliefhebber. André is de eerste veehouder in Nederland met geregistreerde stamboek Maine Anjou runderen.

Peter & Teresa, Sengersbroek

Bij Peter en Teresa leven de Bonte Bentheimer varkens een avontuurlijk goed leventje. De dag brengen ze door met wat struinen door de wei, met hun snuit in de grond opzoek naar eten en met hun kont in een modderpoel.

Neils Tiktak, Schaapskudde Orvelte

De Schoonebeker schapen wandelen dagelijks met herder Neils Tiktak mee. Met de gescheperde kudde onderhoudt hij de natuur in en om Orvelte. Door schapenvlees te kopen ondersteun je de schaapskudde.

Vlees is een luxeproduct waar zorgvuldig mee moet worden omgegaan. Alles wat je eet moet goed zijn voor jouw lichaam en moet je dan ook zorgeloos kunnen eten. Om deze reden gaan wij zeer zorgvuldig met ons vlees om en bieden wij als online slager slechts natuurvlees aan. Hierbij weet je altijd zeker dat er geen krachtvoer wordt gebruikt en dat de dieren niet vol met antibiotica en andere onnatuurlijke stoffen zitten. Wij bieden grasgevoerd vlees aan en zullen je natuurlijk later vertellen waarom dit zoveel voordelen heeft. Lees verder en ontdek meer over ons doel als online slager.

Waarom zou je kiezen voor natuurvlees?

Wanneer je een stuk vlees aanschaft bij de gemiddelde winkel of slager heb je vaak geen idee waar dit vandaan komt. Sterker nog, de mensen die er werken kunnen je dat vaak niet eens vertellen. Dat is zo gekomen doordat de verkoop van vlees echt een massa industrie is geworden. Dit is erg jammer omdat je op die manier nooit weet wat voor stuk vlees je precies aanschaft en hoe hiermee is omgegaan. Door te kiezen voor natuurvlees krijg je absoluut een aantal grote voordelen. Zo weet je altijd zeker dat er met zorg met de dieren is omgegaan en dat zij alleen de meest natuurlijke voeding binnen krijgen. Al ons vlees is traceerbaar en wij kunnen je dan ook precies vertellen waar het vandaan is gekomen. Wanneer je kiest voor De Woeste Grond als online slager ben je er altijd zeker van dat je grasgevoerd vlees krijgt zonder nare bijsmaak.

Gevoerd met natuurlijke voedingsstoffen

Door de massa industrie van tegenwoordig worden de dieren in een aantal gevallen gevoerd met krachtvoer om te zorgen dat zij sneller groeien en klaar zijn voor de slacht. Ook gebeurt het nogal eens dat dieren ingespoten worden mat antibiotica, in de gevallen dat dit gebeurt zal dat het vlees niet ten goede komen. Wij vinden het erg belangrijk dat alle dieren goed behandeld worden en de juiste voeding krijgen. Omdat de dieren die wij gebruiken in de natuur leven eten zij precies wat ze nodig hebben om te overleven en te groeien. Door de natuurlijke leefomstandigheden is antibiotica ook niet nodig, de dieren hebben van nature een zeer sterk immuunsysteem. Wij als online slager vinden het uitermate belangrijk dat het vlees wat je koopt goede kwaliteit heeft en niet vol met onnatuurlijke stoffen zoals antibiotica zit.

De carbon footprint van ons als online slager

Het vlees wat je bij ons kunt aanschaffen is afkomstig van dieren die grazend worden grootgebracht. Ze leven in grote stukken natuur in Noord-Holland. De dieren eten en drinken alles wat zij nodig hebben vanuit het natuurgebied en er hoeft dus ook geen mest of voer te worden opgeslagen. De dieren lopen in kuddes en bevallingen gebeuren op de meest natuurlijke wijze in de leefomgeving waar zij altijd verblijven. Omdat mest wordt opgenomen in de natuur en er geen voedsel geproduceerd hoeft te worden is de carbon footprint van deze dieren een stuk lager als dieren die afkomstig zijn uit bijvoorbeeld de bio industrie. Ook zijn wij van De Woeste Grond geen voorstanders van verspilling. Normaal gesproken wordt er 70% van een dier gebruikt en wij zorgen ervoor dat 90% benut wordt. Natuurvlees is zoals het zou moeten zijn.

Bestel jouw grasgevoerd natuurvlees online

Online vlees bestellen lijkt misschien een beetje vreemd in het begin maar het is eigenlijk heel handig. Wij hebben een uitgebreid assortiment wat je allemaal erg eenvoudig kunt bekijken in de verschillende categorieën. Als je een stuk vlees ziet waar je interesse in hebt kun je deze toevoegen in de winkelwagen naar behoefte totdat je alles hebt wat je wilt. Hierna plaats je de bestelling en kun je zelf een bezorgmoment uitkiezen. Een online slager is erg praktisch en je weet bij ons altijd de kwaliteit die je krijgt. Grasgevoerd natuurvlees zonder onnodige toevoegingen. Je krijgt kwaliteit voor de juiste prijs en hebt altijd een exclusief stuk vlees. Kies voor De Woeste Grond en krijg de kwaliteit die je verdient.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief