Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
nl de

Biologisch Varkensvlees

Pagina 1 van 2

Wij hebben een uitgebreid assortiment met varkensvlees van topkwaliteit. Je krijgt de meest pure smaak doordat er geen gebruik is gemaakt van toevoegingen. Ook leven de varkens in een natuurlijke omgeving en eten zij voedsel zonder groeihormonen en dergelijke. Hierdoor krijgt het varken de kans om in een normaal tempo te groeien en te leven. Dit proef je absoluut terug in de smaak van het vlees. Het welzijn van de dieren is iets wat erg belangrijk is, net als de Carbon footprint die er achtergelaten wordt. Hoe natuurlijker het varken leeft hoe beter voor mens, dier en milieu. Lees verder en ontdek meer over de mogelijkheden met dit sappige vlees. Varkensvlees kopen doe je uiteraard bij online slager De Woeste Grond.

Variëren met varkensvlees

Zodra je binnen ons assortiment gaat kijken zie je al hoeveel verschillende soorten er zijn van dit vlees. Sommige zijn snel klaar en andere laat je beter lang sudderen. Ook kunnen deze gebruikt worden in verschillende gerechten met rijst of pasta. Door de heerlijke smaak is het erg veelzijdig. Ook bieden wij van het varken lichaamsdelen aan die je niet zo vaak voorbij ziet komen. Een varkenstong of hart heb je vast nog niet zo vaak gegeten. Deze zijn heerlijk als delicatesse en zijn geweldig om eens te gebruiken als variatie op bijvoorbeeld een feestdag.

Orgaanvlees als ware delicatesse

Het eten van organen is iets waar heel veel mensen helaas niet aan willen denken. Dat is erg zonde want er kunnen heerlijke gerechten mee gemaakt worden. De smaak en textuur zijn heel anders als met varkensvlees van bijvoorbeeld een rib. Het is zacht en mals vlees wat vol zit met gezonde voedingsstoffen. Het is de kunst om het goed te bereiden. Als dit lukt heb je een stukje vlees op tafel wat een heuse delicatesse is. Om jou vast een beetje op weg te helpen staat bij elk product een korte omschrijving over het bereiden hiervan. Uiteraard kun je hiermee variëren en zo elke keer een ander gerecht krijgen.

Een snelle maaltijd op tafel

Een groot voordeel aan varkensvlees is dat je hiermee veel verschillende soorten kunt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat er zat opties zijn welke niet lang hoeven te sudderen. Zo heb je een lekkere speklap al binnen 10 minuten op tafel staan en een varkensschnitzel hoef je slechts 2-3 minuten per kant te bakken. Dit is dus ideaal na bijvoorbeeld een lange werkdag of als je simpelweg te druk bent om uren in de keuken te staan. Uiteraard zijn stukken vlees die lang moeten sudderen erg lekker. Denk bijvoorbeeld aan een Eisbein of een varkenshart. Deze stukken varkensvlees zal je niet zomaar op tafel zetten maar ze zijn de tijd zeker waard.

Varkensvlees kopen bij jouw online slager

Ga je vlees eten dan is het logisch dat je hierbij de beste kwaliteit wilt. Je krijgt zo de best mogelijke smaak en je hebt de garantie dat er geen ongezonde stoffen zijn toegevoegd. Daarom zijn alle dieren waarvan wij vlees aanbieden antibiotica vrij, natuurlijk gevoed en zij lopen buiten rond. Dit is nodig om meukvrij vlees aan te kunnen bieden. Online vlees bestellen bij ons biedt je een aantal prettige zekerheden. Het beste luxe varkensvlees kopen doe je online bij De Woeste Grond.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief