Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
nl de

Biologisch kippenvlees

Kippenvlees is absoluut een van de meest verkochte vleessoorten in Nederland. Het is mager, erg smaakvol en zeer veelzijdig te gebruiken in gerechten. Juist omdat je er zoveel mee kunt is het erg populair. Er zijn erg veel verschillende soorten vlees van de kip te koop waardoor je elke keer toch weer een iets andere beleving krijgt bij het eten ervan. Het is hierbij erg belangrijk om op de kwaliteit van het vlees te letten en niet te kiezen voor kippen uit de massa industrie. Online vlees bestellen doe je dan ook het best bij De Woeste Grond, dan weet je altijd zeker dat je de beste kwaliteit krijgt.

Antibioticavrij kippenvlees kopen

Veel mensen zijn zich niet bewust van het soort kip wat zij kopen en uit wat voor omstandigheden deze komt. Dit lijkt misschien ook niet zo belangrijk maar je zal al snel het verschil merken. Het kippenvlees wat wij aanbieden is van kippen die ruimte hebben om te lopen en die ook buiten komen. Door deze beweging is het vlees magerder en beter doorbloed. Ook zijn deze omstandigheden aanzienlijk minder stressvol en dus gezonder. Hierdoor hoeven zij geen antibiotica te krijgen om ze op de been te houden. Dit is dus ook beter voor jouw gezondheid. Er is absoluut geen sprake van toevoegingen aan het voer wat de kippen krijgen waardoor zij een normale groei aanhouden.

Het kippenvlees in ons assortiment is niet afkomstig van kippen die rondlopen in de vrije natuur. Dit zou niet haalbaar zijn. Waar wij wel voor zorgen is dat het vlees afkomstig is van kippen die de best mogelijke leefomstandigheden hebben. Dit wil zeggen dat zij goed voer krijgen zonder kunstmatige toevoegingen. Er wordt geen antibiotica gegeven en de kippen hebben de ruimte om buiten rond te lopen. Deze omgeving is voor kippen aanzienlijk minder stressvol en dat zal je zeker terug proeven.

Kipkarkas voor het trekken van bouillon

Wij bieden in ons assortiment kant en klare bouillon aan. Toch kan het wel leuk zijn om zelf bouillon te laten trekken met kippenvlees. Je kunt hierin weer wat andere ingrediënten gebruiken waardoor de smaakbeleving anders wordt. Wanneer je bouillon zelf maakt heb je hier veel van en kun je dus een tijdje vooruit. Het zit vol met goede voedingsstoffen welke bijvoorbeeld erg belangrijk zijn voor de darmen. Het trekken van bottenbouillon is erg eenvoudig en het is snel gebeurd. Je voegt de verschillende ingrediënten die je wilt toe aan water. Dit geheel breng je zachtjes aan de kook en dat laat je voor 24 uur op die manier trekken. Na een dag heb je dan een grote pan met heerlijke bottenbouillon staan welke je uiteraard ook zelf kunt invriezen.

Kippenvlees kopen online is erg makkelijk en het heeft meerdere voordelen. Zo kun je makkelijk een wat grotere hoeveelheid kopen zonder dat je dit zelf hoeft te tillen. Je hoeft er zelfs niet eens de deur voor uit. Daarnaast is er ook een voordeel dat je direct veel informatie hebt. Er staat bij elk soort kippenvlees een omschrijving met meer informatie hierover. Zo hoef je dus geen medewerker op te zoeken en kun je op je gemak kiezen wat je wilt hebben. Wanneer je besteld bij De Woeste Grond weet je dat je altijd de beste kwaliteit vlees krijgt. Geen toevoegingen van onnodige stoffen waardoor je gewoon puur vlees krijgt met de smaak daarvan. Je betaalt misschien net wat meer bij de online slager maar wat je daarvoor terug krijgt is een exclusief stuk vlees waar je echt van zal genieten.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief