Online vlees bestellen

Online vlees bestellen klinkt in het begin misschien een beetje vreemd, maar wij kunnen je vertellen dat dit absoluut veel voordelen heeft. Zo heb je ten eerste alle informatie over ons bedrijf en over ons vlees direct bij de hand. Vlees bestellen bij online slagerij De Woeste Grond is erg eenvoudig. Plaats het stuk vlees dat je wilt in je winkelwagen, vul je adresgegevens in en reken af via één van de beschikbare betaalmethodes. Doordat de producten die wij aanbieden uitsluitend van de beste kwaliteit zijn kun je bij online slagerij De Woeste Grond zorgeloos online vlees bestellen. Het is mogelijk om alle informatie over het vlees te lezen, zonder dat je hiervoor de deur uit moet. Wij vertellen je graag meer over het bestellen van vlees, zodat je dit zelf met het grootste gemak kunt doen.

Vlees uitkiezen en bestellen

Online vlees bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Binnen onze webwinkel is alles onderverdeeld in verschillende categorieën wat het zoeken erg makkelijk maakt. Je filtert ons assortiment op basis van een dier of van een product en binnen een handomdraai zie jij alles wat we je te bieden hebben. Al onze producten zijn online voorzien van waardevolle informatie, zoals bijvoorbeeld het totaalgewicht en hoeveel stukken vlees er in de verpakking zit, zodat jij precies weet wat voor product je bestelt.

Zelf een bezorgmoment aangeven

Online vlees bestellen bij online slagerij De Woeste Grond bestellen is erg gemakkelijk, maar op het moment dat je vlees aanschaft wil je natuurlijk niet dat jouw vlees bezorgt wordt op een moment dat je niet thuis bent. Dit kan dan ook voorkomen worden doordat wij je de mogelijkheid bieden om een eigen bezorgmoment te kiezen. Hierdoor voorkom je dat jouw natuurvlees onnodig lang in een wagen ligt en je nog een dag langer moet wachten. Online vlees bestellen is hierdoor een stuk toegankelijker geworden. Geef het gewenste bezorgmoment aan ons door en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op dit aangegeven moment bezorgd wordt. Hierdoor zal je nooit de bezorger missen en kan jij het vlees direct in ontvangst nemen.

Het gemak van online vlees bestellen

Heeft online vlees bestellen dan voordelen ten opzichte van jouw vlees bij een slager halen? Hier kunnen we heel duidelijk in zijn, namelijk ja. Op onze website kan je je bijvoorbeeld gemakkelijk inlezen over al onze vleesproducten. Dit is iets wat bij een slager niet mogelijk is. Daarnaast hoef je ook niet lang te wachten voordat je het vlees in ontvangst neemt en tevens kan je dus zelf een bezorgmoment uitkiezen. Heb je even geen inspiratie? Dan kan je ook gemakkelijk onze recepten bekijken voor meer inspiratie en daarnaast kan je gelijk zien hoeveel vlees je nodig hebt om deze recepten te maken.

Luxe product van de beste kwaliteit

Vlees is een luxeproduct waarvan het eigenlijk niet normaal is om er grote hoeveelheden van te eten. Vroeger werd vlees dan ook absoluut niet elke dag gegeten, vlees was immers een duur product. Zeker als je kiest voor kwalitatief goed en natuurlijk vlees zal je dit merken in de prijs. Je betaalt hierbij namelijk wat meer voor, maar de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt is fantastisch. Als je vlees ziet voor wat het is en bereid bent om iets meer te betalen voor kwaliteit dan heb je altijd een exclusief en uniek stuk vlees op tafel. Online vlees bestellen bij De Woeste Grond is een veilige keuze zonder nare bijsmaak.

De Woeste Grond

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen geven wij erg veel om de kwaliteit van ons vlees. Ook houden wij hierbij rekening met de leefomstandigheden van de dieren, waardoor je echt een puur stuk vlees zonder onnodige toevoegingen krijgt. Online vlees bestellen bij De Woeste Grond is erg gemakkelijk en daarnaast heb je het vlees snel in huis. Dit betekent dat je de volgende dag dus al een geweldig recept op tafel kunt zetten. Eet jij graag vlees en geniet je het liefst van pure smaken? Dan is online vlees bestellen bij De Woeste Grond dé oplossing voor jou.

✅ Is het vlees biologisch?
Ja, onze (online) slagerij is biologisch gecertificeerd door SKAL. Alle kip en varkensvleesproducten zijn biologisch. Wij verwerken in onze slagerij ook vlees van biologische veeboeren, zodat zij het vlees van hun eigen dieren op hun eigen boerderij kunnen verkopen.

✅ Wat is grasgevoerd natuurvlees?
Grasgevoerd natuurvlees is vlees van dieren die in natuurgebieden grazen. Ze eten uitsluitend wat in de natuurgebieden te krijgen is. Bij een hele strenge winter kunnen de dieren met hooi uit het natuurgebied bijgevoerd. De Maine Anjou gaan naar de potstal waar ze ook uitsluitend hooi uit de natuurgebieden krijgen. Ze groeien dus natuurlijk op en eten 100% gras. Ze krijgen geen krachtvoer vol toevoegingen en geen maïs. Dat maakt het vlees ontzettend gezond, duurzaam en veel diervriendelijker.

✅ Waar en hoe bezorgen jullie?
Het bestellen van vlees online is als je voor het eerst besteld misschien een beetje vreemd, maar wij zorgen al jaren met veel succes door heel Nederland en België. Het gras gevoerde natuurvlees wordt door onze natuurslager Léon na het verwerken direct vacuümverpakt en ingevroren. Het vlees wordt diepgevroren op minimaal -20 graden Celsius – door een pakketbezorger - bij je thuisbezorgd.

✅ Is het vlees traceerbaar?
Jazeker! Ons natuurvlees is afkomstig van de Schotse Hooglander, Maine Anjou, Hereford, biologische varkens en Schoonebeker Schaap. Deze oerrassen leven in natuurgebieden in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Onze keten is duurzaam en klein en het vlees heeft een duidelijke herkomstgarantie.

Blijf in contact!

Voer jouw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief